گروه بزرگ ایران میل

حذف ID و تمام اجزای مربوط به آن از سرور یاهو

برای حذف ID از سرور یاهو روی لینک زیر کلیک کنید و Username و Password را وارد کنید و .... فقط یادتون باشه که تمام چیزهایی که به این ID مربوط میشه از بین می رود حتی ممکنه خود ID هم از دست بدین

 https://edit.yahoo.com/config/delete_user
 




ارسال توسط محمد

زبان فارسی در اینترنت

يکي از مهمترين مشکلات کاربران زبانهاي مختلف و از جمله کاربران فارسي زبان آن است که وجه غالب حجم اطلاعات در اينترنت به زبان انگليسي است و براي استفاده بهينه از اين اطلاعات نياز به تسلط به اين زبان وجود دارد. از طرف ديگر حجم اطلاعاتي که به زبان فارسي در حال ارايه اينترنت است رو به تزايد است و اگر چه در برابر حجم اصلي اينترنت رقم قابل توجهي نيست ولي در هر حال مواقعي پيش مي ايد که کاربر به جست وجو به زبان فارسي احساس نياز پيدا ميکند.
معروف ترين ابزار براي اين کار استفاده از سايت جست و جوگر google.com است.اين سايت در حال حاظر امکان جست و جو براي حدود ?? زبان مختلف را پشتيباني ميکند.براي استفاده از اين قابليت جست و جوگر google .com در صفحه اول ان language tools را انتخاب کنيد . در صفحه بعد روي persian کليک کنيد. نکته قابل توجه اين است که در محيط جست و جوگر دگمه ها نيز فارسي خواهند شد.در حقيقت شما در همان صفحه اول google.com نيز قابليت جست و جوي فارسي را داريد. کافي است تا کلمه مورد نظر خود را به فارسي در قسمت جست و جو وارد کنيد.
در اينجا مناسب است تا با نحوه تايپ کلمات فارسي در ويندوز اشاره شود.استانداردي که در حال حاظر در اينگونه سيستمها حاکم است سيستم unicode مايکروسافت است .اين سيستم
که مخفف universal code است و همزمان با ارايه windows 2000 معرفي شد شما را از نصب فونتهاي مختلف بي نياز ميکند.ويندوز هايي که unicode را پشتيباني ميکنند علاوه بر windows 2000 و xp ويندوز ۹۸عربي است که با فارسي ساز پارسا ۹۹فارسي شده است.
در صورتي که کارکتر هاي فارسي در windows 2000 يا xp شما تعريف شده باشند همانند ويندوز پارسا۹۹ شما در پايين صفحه کنار ساعت مربع کوچکي را ميبينيد که داخل ان EN براي انگليسي و يا FA براي فارسي نوشته شده باشد . در صورتي که FA نداشته باشيد به اين معني است که کارکتر ها ي فارسي نصب نشده است که براي نصب ان کافي است که به
control panel برويد و regional and language option را انتخاب کنيد و زبان فارسي را به مجموعه زبانهاي مورد استفاده کامپيوتر خود اضافه کنيد.
پس به طور خلاصه تا اين مرحله ديديم که سايت google.com در بانک اطلاعاتي جست و جوگر خود صفحات فارسي را که با استاندارد unicode نوشته شده باشند را انديس ميکندو بنابر اين يک کاربر ميتواند (به شرط انکه قابليت تايپ کارکترها با اين استاندارد را داشته باشد)در اين
search engine به جست و جو بپردازد.اين جست وجوگر قابليت ديگري را نيز دارد و ان تغيير محيط جست و جو(اعم از دگمه ها و کليدها و راهنما و...)از زبان انگليسي به فارسي است.
جست و جوگرهاي ديگري نيز هستند که صفحات فارسي را انديس مي کنند که از ان جمله مي توان به جست و جوگرهاي altavista.com و alltheweb.com و lycos.com اشاره کرد.
در altavista.com کافي است که کلمات کليدي مورد نظر را به فارسي تايپ کنيد و مطمن شويد که در قسمت results in گزينه any language انتخاب شده باشد.
همين مورد عينآ در مورد سايت alltheweb.com صدق ميکند.
جست و جوگر lycos.com از انجايي که توسط alltheweb.com حمايت مي شود نيز اين قابليت را پشتيباني مي کند ولي شيوه نمايش کارکتر هاي فارسي را به طور کامل پوشش نمي دهد.
در اينجا مناسب است تا به يک قابليت مشترک سايت هاي google.com و altavista.com اشاره کنيم و ان قابليت ترجمه از تعدادي از زبان هاي رايج دنيا به انگليسي است که صد البته با توجه به سابقه مديدي که altavista.com در اين زمينه دارد تعداد بيشتري(نه زبان) را در مقايسه با google.com )که قابليت ترجمه پنج زبان را دارد) پشتيباني مي کند.اين قابليت ميتواند در مواقعي که سايت هاي غير انگليسي را مشاهده مي کنيد به کمکتان بيايد و اميدواريم که هر چه زودتر قابليت ترجمه online اينترنتي به فارسي و بلعکس فراهم شود.
در پايان نيز از کليه توليد کنندگان صفحات فارسي در وب دعوت ميشود که با رعايت استاندارد
unicode به غناي هر چه بيشتر و راحتي جست و جوي صفحات فارسي کمک نمايند.




تاریخ: جمعه 11 شهريور 1390برچسب:زبان فارسی در اینترنت,
ارسال توسط محمد

اينترنت سريع را تجربه كنيد!

چگونه اينترنت سريعتري داشته باشم؟ چرا با وجود مودم 56 كيلو بيتي در سرعت كار با اينترنت تغييري حاصل نشده و اطلاعات ، همچنان با سرعت 28800bps رد و بدل مي شود . مشكل چيست؟ چرا هنگام اتصال به اينترنت پس از چند دقيقه ارتباط قطع مي شود. آيا علت نصب بد مودم است يا سرور ايراد دارد ؟ پرسشهاي فوق نمونه هايي از انبوه سوالات شما خوانندگان گرامي است كه از طريق نامه يا ايميل به دست ما رسيده است و تصميم گرفتيم در این مطلب ترفندهایی را در زمينه ي افزايش سرعت كار با اينترنت ارائه كنيم.

بيشتر كاربران ايراني اينترنت ، از ارتباط تلفني ( Dial – up ) بهره مند هستند ؛ يعني براي اتصال به اينترنت از مودم استفاده مي كنند و لذا سرعت ، نقش مهمي در صرفه جويي در وقت و هزينه ي آنها دارد . بخصوص براي كاربراني كه از سرويس هاي زماني انترنت استفاده مي كنند كه هر چه سرعت پايين تر باشد. زمان بيشتر در نتيجه هزينه ي بيشتري صرف خواهد شد .چنانچه مي خواهيد ميزان سرعت اينترنتي خود را بدانيد ، كافي است ماوس خود را روي آيكن 2 رايانه كوچك به هنگام اتصال به اينترنت در سمت راست پايين صفحه ي نمايش وجود داردقرار دهيد . پس از مدت كوتاهي يك پيغام كوچك نمايان مي شود كه در آن مي توانيد سرعت اتصال بهاينترنت ، تعداد بايت فرستاده شده بايت دريافت شده را ببينيد.
عوامل بسياري در كيفيت يك ارتباط اينترنتي مؤثرند كه به اختصار ، آنها را بررسي مي كنيم :
مودم – مسلم است هر چه مودم سريعتري داشته باشيد سرعت ارتباط شما بيشتر است . براي مثال وقتي از مودمهاي جديدتر مثلاً 56k ) 56 كيلو بيت در ثانيه ) استفاده مي كنيد . سرعت بيشتري در رد و بدل كردن اطلاعات داريد در ضمن چون اين مودمها از درايوها و فناوري به روزتري استفاده مي كنند. در تمامي مراحل كار از سرعت بيشتري برخوردارند . در پنجره ي control panel روي آيكن مودم 2 با ركليك كنيد . دكمه ي properties را بزنيد حال چك كنيد كه بالاترين سرعت را براي مودم خود انتخاب كرده باشيد . البته توجه داشته باشيد اين سرعت ، صددر صد همان سرعت نقل و انتقال اطلاعات نخواهد بود . سرعت مودم ISP شما pbs 28800 باشد . مسلماً سرعت ارتباط از 28800 تجاوز نخواهد كرد .
كابل – كابل هاي نامرغوب ، كيفيت و قدرت سيگنال ها و در نتيجه سرعت را كاهش مي دهد . هر چه طول كابلي كه به مودم شما را به پريز تلفن وصل مي كند كوتاه تر باشد . احتمال وجود نويز ومشكلات انتقال اطلاعات كمتر است . پس سعي كنيد از كابلهاي كوتاه و مرغوب استفاده كنيد . ساير دستگاه ها – اطمينان حاصل كنيد كه كابل مودم به طور مستقيم به پريز تلفن وصل باشد . وجود ديگر تجهيزاتي چون تلفن ، ماشين پيغام گير ( Answering Machine ) ، دستگاه دورنگار ( Fax ) و ... با ايجاد نويز روي خط از كيفيت و سرعت ارتباط مي كاهند .
سيم كشي داخل ساختمان – اگر با رعايت موارد فوق بهبودي در سرعت خط حاصل نشد . احتمال دارد اشكال از سيم كشي داخل ساختمان باشد . سيم اصلي تلفن را كه وارد ساختمان شده است بيابيد و مودم را به آن وصل كنيد اگر سرعت ارتباط شما افزايش يافت بدانيد كه درست حدس زده ايد .
نوع خطوط مخابراتي – سعي كنيد مركز تلفن خود و ISP شما از خطوط ديجيتالي بهره مند باشد . اين خطوط كيفيت ارتباط بهتري دارند ؛ چون نيازي نيست اطلاعات مرتباً از ديجيتال به آنالوگ و برعكس شوند .
مسافت – هر چه فاصله شما با مركز تلفن خود و Isp تان كمتر باشد ، از كيفيت و سرعت ارتباط كمتر كاسته مي شود. در واقع ، هر چه اين مسافت ها بيشتر باشد . سوئيچ ها و repeater هاي مخابراتي بيشتري ميان انها قرار مي گيرد . هر كدام از اين دستگاهها ، از كيفيت و سرعت سيگنال ها مي كاهد ، اين مشكل در مراكز تلفني قديمي كه از تجهيزات جديد و به روزبهره مند نيستند . مشهودتر است .
اضافه بار – اگر فقط گاهي ( در برخي ساعات شبانه روز ) سرعت اينترنت شما پايين است . اشكال از isp شماست . احتمالاً تعداد كاربران اينمركز بيش از ظرفيت آن است و پهناي باند كافي براي سرويس دهي به اين تعداد مشتري ندارد و اين مشكل در ساعات پرترافيك نمايان مي شود .
Leased Line – چنانچه از اينترنت زياد استفاده مي كنيد و يا براي يك شركت يا مؤسسه اينترنت مي خواهيد ، بهتر است روش ديگري بجز Dial UP را برگزينيد . وجو يك ارتباط مستقيم ، مثلاً از نوع Leased Line سرعت و كيفيت بسيار مطلوبتري را براي شما به ارمغان مي آورد . البته مسلم است كه هزينه ي بسيار بالاتري هم دارد .

در پايان به ذكر برخي نكات تكميلي مي پردازيم :
1- اگر سرعت اينترنت شما در مشاهده سايت خاصي پايين است موارد زير را در نظر بگيريد : الف . در ساعات كم ترافيك ، بعد از نيمه ي شب به سراغ آن سايت برويد . اگر در آن ساعات ، امكان كار با رايانه را نداريد ( مثلاً خواب هستيد ) ، مي توانيد از نرم افزارهاي Offline Browser نظير HTTrack Website Copier يا Offline Explorer استفاده كنيد . و صفحات سايت را دريافت ( download ) كنيد و هر زمان كه اراده كرديد ، آن سايت را به صورت Offline ببينيد . ب . شايد سايت مزبور نسخه ي Mirror داشته باشد Mirror در واقع يك كپي از سايت است كه روي كارگزار ( server ) ديگري كه در يك محل ديگر قرار دارد . اگر اين گونه است به سراغ نسخه ي Mirror آن سايت برويد شايد مشكلات قبلي شما مرتفع شود . در صورتي كه يك سايت نسخه ي Mirror داشته باشد ، صفحه اي باز خواهد شد كه در آن صفحه نشاني سايت هاي مزبور قرار دارد و يا به طور خودكار به آن سايت راهنمايي خواهيد شد .
2- بررسي كنيد ISP شما Proxy server داشته باشد . وجود اين كارگزار تأثير بسزايي در سرعت شما دارد . چرا كه تعداد زيادي از سايت هاي پر بيننده را به صورت محلي ( Locally ) در خود نگه داري مي كند .
3- هر چه ميزان گرافيك سايت بيشتر باشد ، سرعت بالا آمدن آن كندتر است . اگر نيازي به تصاوير سايتها ندارد . آنها را به صورت فقط متن مشاهده كنيد . براي مثال در مرورگر IE كافي است از منوي Tools گزينهي يinternt Option را انتخاب كنيد . انگاه در پوشه ي Advanced قسمت Multimedia علامت كنار Show Pictures را برداريد .
4- برخي از نرم افزار ها ادعا مي كنند كيفيت ارتباط شما را بهبود مي بخشند چنانچه مايليد . مي توانيد از آنها استفاده كنيد . تعدادي از آنها سرعت دريافت ( DoWnload ) فايل را افزايش مي دهند و برخي ديگر سايتهاي مشاهده شده را Cache مي كنند ، تا در مراجعات بعدي سريعتر نمايش داده شوند . نرم افزارهايي چون : Netsonic , Tweakmaster , Download Accelerator Plus , Go ! zilla , Flash Get و ... وقي سرعت اينترنت بيشتر باشد ، گشت و گذار در وب لذت بخش تر و ارزانتر است .




تاریخ: جمعه 11 شهريور 1390برچسب:اينترنت سريع را تجربه كنيد!,
ارسال توسط محمد

آشنائي با امكانات جي ميل

آيا تا به حال برايتان پيش آمده است که هنگام نوشتن يک نامه در محيط پست الکترونيک ناگهان به دليل نامعلومي اينترنت اکسپلوررتان دچار مشکل شده و بسته شود! اگردر جي ميل نامه خود را تايپ مي کرديد نگران نباشيد! ديگر نامه اي را که براي تايپ آن کلي زحمت کشيده ايد به اين راحتي ها از دست نمي دهيد. به تازگي امکان جديدي در جي ميل پيش بيني شده است که ذخيره سازي خودکار ناميده مي شود و در فاصله هاي زماني معيني عمليات ذخيره سازي انجام مي شود. (تقريبا چيزي شبيه به ذخيره سازي خودکار در نرم افزار ورد مايکروسافت). در جي ميل امکان انتقال ليست تماسها به هر فايل ديگري که مايل باشيد وجود دارد و مي توانيد از ليست آدرسهاي پست الکترونيک که در مکان آدرسهاي شما در جي ميل قرار دارد پشتيبان تهيه کنيد و آن را به محيط ديگري مثلا به محيط اوت لوک خود منتقل نماييد. دستيابي به جي ميل نيز بسيار آسان شده است.
براي چک کردن ميلهايتان از هرصفحه وبي تنها کافيست که بر روي گزينه جي ميل در نوار ابزار گوگل - که قبلا آن را به اينترنت اکسپلورر خود اضافه کرده ا يد - کليک کنيد تا مستقيما به صندوق پستي اتان هدايت شويد. همينطور مي توانيد پيامهاي جديدي که برايتان فرستاده مي شود را مستقيما در صفحه شخصي شده گوگل مشاهده نماييد.
و حتي مي توانيد زمانيکه به اينترنت نيز متصل نيستيد با استفاده از امکاني که در گوگل دسکتاپ جديد وجود دارد به صورت آف لاين به جستجو درون پيامهايتان بپردازيد. اگر گوگل تاک را هم بر روي سيستم خود نصب کرده باشيد به محض اتصال به اينترنت پيش نمايشي از نامه هاي جديد در صندوق پستي اتان را نشان مي دهد. در جي ميل شما قادريد آدرس خود را که در قسمت from مي آيد به دلخواه خود تغيير دهيد تا به هنگام دريافت نامه , آدرسي به غير از آدرس شما در جي ميل به گيرنده نشان داده شود.
چرا که به طور معمول وقتي از يک سرويس پست وب استفاده مي کنيد نامه هاي ارسالي شما با نام کاربري که با آن وارد سيستم شده ايد فرستاده مي شود حال آنکه شما مي توانيد اين آدرس پيش فرض را در جي ميل تغيير دهيد.جي ميل همچنين با نرم افزار - Picasa نرم افزار مجاني سازمان دهنده عکس گوگل -نيز همخواني دارد و به راحتي مي توان تا 10 مگابايت فايل تصويري را با استفاده از پيکاسا و از طريق حساب جي ميل ارسال کرد.
 




تاریخ: جمعه 11 شهريور 1390برچسب:آشنائي با امكانات جي ميل,
ارسال توسط محمد

چگونه وب سايت خود را در موتور هاي جستجو ثبت كنم ؟

بعد از راه اندازي وب سايت ، بايد كاري كنيد كه مردم وارد سايت شما شوند.
اولين مرحله براي انجام اين كار ثبت وب سايتتان در موتور هاي جستجو است.
پس از اينكه وب سايت خود را در موتور هاي جستجو ثبت نام كرديد ، بعد از مدتي ، روبوتهاي آن كل صفحات وب سايت شما را مي‌خزند ( Crawl ) و به فهرست خود اضافه مي‌كنند. " Indexing " ( اين عمل بستگي به نوع موتور جستجو دارد )
بعضي از راه هايي كه مي‌توانيد به وسيله آنها وب سايت خود را به موتور هاي جستجو معرفي كنيد به شرح زير هستند :
§ هيچ كاري نكنيد!
خود روبوت ها وب شما را پيدا خواهند كرد ، ولي زمان بسيار زيادي طول مي‌كشد تا اين كار انجام شود.
§ روش دستي
مي‌توانيد شخصا به تك تك موتور هاي جستجو مراجعه كنيد و در قسمت ثبت نام ، اقدام به ثبت سايت خود كنيد.
اين روش به خوبي كار مي‌كند و البته برايتان هزينه اي هم ندارد ولي مستلزم صرف وقت و انرژي است و مدتي طولاني طول مي‌كشد تا وب سايت شما به ليست مورد استفاده روبوت ها اضافه شود.
§ تقاضاي رسمي
بعضي از سرويس ها مثل MSN با دريافت مبلغي ، سريعا شما را به ليست خود اضافه مي‌كنند.
§ دريافت سرويس ويژه
مي‌توانيد از سرويس هايي ويژه و مخصوص اين كار استفاده كنيد. بعض از سرويسها وجود دارند كه با دريافت مبلغي ، وب سايت شما را سريعا به تمام موتور هاي جستجو معرفي مي‌كنند. ( عمل ثبت نام را به صورت اتوماتيك انجام مي‌دهند

بعد از راه اندازي وب سايت ، بايد كاري كنيد كه مردم وارد سايت شما شوند.
اولين مرحله براي انجام اين كار ثبت وب سايتتان در موتور هاي جستجو است.
پس از اينكه وب سايت خود را در موتور هاي جستجو ثبت نام كرديد ، بعد از مدتي ، روبوتهاي آن كل صفحات وب سايت شما را مي‌خزند ( Crawl ) و به فهرست خود اضافه مي‌كنند. " Indexing " ( اين عمل بستگي به نوع موتور جستجو دارد )
بعضي از راه هايي كه مي‌توانيد به وسيله آنها وب سايت خود را به موتور هاي جستجو معرفي كنيد به شرح زير هستند :
§ هيچ كاري نكنيد!
خود روبوت ها وب شما را پيدا خواهند كرد ، ولي زمان بسيار زيادي طول مي‌كشد تا اين كار انجام شود.
§ روش دستي
مي‌توانيد شخصا به تك تك موتور هاي جستجو مراجعه كنيد و در قسمت ثبت نام ، اقدام به ثبت سايت خود كنيد.
اين روش به خوبي كار مي‌كند و البته برايتان هزينه اي هم ندارد ولي مستلزم صرف وقت و انرژي است و مدتي طولاني طول مي‌كشد تا وب سايت شما به ليست مورد استفاده روبوت ها اضافه شود.
§ تقاضاي رسمي
بعضي از سرويس ها مثل MSN با دريافت مبلغي ، سريعا شما را به ليست خود اضافه مي‌كنند.
§ دريافت سرويس ويژه
مي‌توانيد از سرويس هايي ويژه و مخصوص اين كار استفاده كنيد. بعض از سرويسها وجود دارند كه با دريافت مبلغي ، وب سايت شما را سريعا به تمام موتور هاي جستجو معرفي مي‌كنند. ( عمل ثبت نام را به صورت اتوماتيك انجام مي‌دهند




ارسال توسط محمد

چگونه ایمیل فارسی بنویسیم؟

نوشتن Email به فارسي و به صورتي که بتوان براي آن راه حلي کلي و جامع ارائه کرد ، تا قبل از آمدن Windows 2000 امکان پذير نبود. براي نوشتن نامه هاي فارسي و Chat کردن رايج ترين روش استفاده از زبان Pinglish بود (و چه بسا بتوان گفت هست) . در اين روش کلمات فارسي با استفاده از کاراکترهاي انگليسي تايپ مي شدند:
Hale Shoma Khoob ast? در مورد وب سايت هاي فارسي نيز دو روش رايج بود: اول استفاده از فونت هايي که براي هر سايت ميتوانست فرق کند . بنابراين شما براي خواندن يک وب سايت فونت مخصوصش را download و نصب مي کنيد و براي سايت ديگر فونت ديگري را و الي آخر.
روش دوم استفاده از سيستم PDF است که گر چه از نظر نصب فونت و ... مشکلات اولي را ندارد ، ولي به خاطر حجيم بودن فايلها معمولاً در اينترنت از آن استقبال زيادي نمي شود. در همين روش مي توان به تبديل مطالب به عکس نيز اشاره کرد ( البته PDF هم به نوعي همين ساختار است ، ولي با امکانات بيشتر ، مثل قابليت جست و جو درون مطالب PDF شده ، امکان گذاردن link و...). در روش تبديل مطالب فارسي به عکس با استفاده از نرم افزارهاي گرافيکي مطلبي که در آن نرم افزار و يا جاي ديگر تايپ شده است ، به عکس با فورمت GIF و يا JPG تبديل مي شود . دراين حالت نيز اگر چه حجم فايل ها به اندازه سيستم PDF حجيم نخواهد بود ولي باز هم حجيم بودن مطالب از مشکلات استفاده از آن است.
در حال حاضر با توجه به سيستم UniCode که شرکت مايکروسافت آن را همزمان با Windows 2000 معرفي کرد ، استفاده از زبان فارسي چه در وب سايت ها و چه در email ها حالتي استانداردتر به خود گرفته است. UniCode که مخفف Universal Code و به معني کد جهاني است مجموعه اي از بسياري از زبان هاي رايج در دنيا و از جمله فارسي را دارد که در صورت استفاده از سيستم عامل ويندوز ، ديگر نيازي به نصب فونت بخصوصي وجود ندارد و کافي است روي آن صفحه right click کنيد ، Encoding و سپس UTF-8) UniCode ) را انتخاب کنيد.
استفاده از سيستم UniCode علاوه بر تمام مزاياي فوق ، يک مزيت ديگر نيز دارد و آن اين است که آن سايت بخصوص راحت تر در جست و جوگرهاي فارسي ثبت خواهد شد ، چرا که جست و جو گرهايي که خدمات جست و جو به زبانهاي ديگر را مي دهند ( مثلgoogle.com که از جمله قابليت جست و جو به زبان فارسي را دارد) ساختار جست و جوي خود را بر اساس سيستم Unicode بنا نهاده اند و بنابراين عدم استفاده از اين سيستم سايت شما را از ثبت شدن در اين جست و جو گرها باز مي دارد. البته همانطور که اشاره شد اين سيستم فقط در سيستم عامل ويندوز و مرورگر Internet Explorer کاربرد دارد . بنابراين اگر شما سيستم عامل مکينتاش و يا مرورگر Netscape داشته باشيد نمي توانيد اين گونه صفحات را ببينيد. و اما براي نامه نگاري در اينترنت – ارسال و دريافت e-mail نيز همان دو روش که در مورد وب سايت ها اشاره شد کاربرد دارد: يکي استفاده از عکس و ديگري استفاده از سيستم Unicode توصيه مي شود. البته در اين حالت علاوه بر ايرادهايي که اشاره شد اين محدوديت نيز وجود دارد که حتماًٌ بايد داراي سيستم عامل windows 2000 و يا windows xp باشيد. براي آنکه بتوانيد از اين سيستم استفاده کنيد ابتدا لازم است قابليت تايپ کاراکترهاي فارسي را در ويندوز 2000 يا xp خود تعريف کنيد. براي اين کار به Control Panel برويد ، Regional , Language Options را انتخاب کنيد و زبان فارسي را به مجموعه زبان هاي مورد استفاده کامپيوتر خود اضافه کنيد. از اين به بعد در پايين صفحه سمت راست کنار ساعت کامپيوتر شما مربعي ظاهر خواهد شد که درآن FA ( براي فارسي) و يا EN ( براي انگليسي) ظاهر مي شود که با کليک کردن روي آن مي توانيد بين اين دو زبان سوئيچ کنيد.
بعد از آنکه زبان کاراکترهاي کامپيوتر خود را فارسي کرديد ، کافي است به همان صورتي که مثل هميشه Email مي نويسيد ، عمل کنيد و تنها هنگامي که مي خواهيد متن نامه را بنويسيد از زبان فارسي استفاده کنيد. در اين حالت مهم نيست که شما از سيستم Web based email و يا نرم افزارهاي ويرايشگر مثل Outlook Express استفاده مي کنيد.
براي خواندن چنين نامه هايي نيز کافي است که محيطي که در آن نامه را مي خوانيد سيستم Unicode را پشتيباني کند. بنابراين اگر از سيستم Web based email استفاده مي کنيد کافي است تا تنظيمات Internet Explorer را به گونه اي تغيير دهيد که Unicode را پشتيباني کند و اگر از Outlook Express استفاده مي کنيد کافي است تا در قسمت view, Encoding, Unicode را انتخاب کنيد. بعدا در اين رابطه بيشتر صحبت خواهيم کرد.




تاریخ: جمعه 11 شهريور 1390برچسب:,
ارسال توسط محمد

 

چگونه IP خود را بدست آوريم؟

شما پس از وصل شدن به اينترنت، وارد Command مي شيد سپس در اونجا IPCONFIG رو تايپ كنيد سپس آي پي شما براتون نمايش داده مي شه.
در قسمت IP ADDRESS شماره آي پي خود رو خواهيد ديد
چگونه IP يك سايت رو بدست آوريم؟
شما به Command بريد سپس در PING SITE-NAME رو بزنيد و بعد آي پي سايت رو مي ده.
اين آي پي سايت ياهو هست كه گرفتم.
چگونه آي پي يك فرد رو وقتي داره با شما چت مي كنه بدست آوريم؟
به قسمت Command بريد سپس در اونجا فرمان Netstat -n رو بزنيد در اين قسمت شما قادر خواهيد بود هر آي پي كه به كامپيوتر شما وصل هست رو نمايش مي ده. شما براي اينكه ببينيد چه آي پي هايي بهتون وصل هست قسمت Foreign Address رو ببينيد.

وقتي به اينترنت وصل شديد و داشتيد با كسي چت مي كرديد در قسمت Foreign Address مي تونيد آدرس آي پي كه بهتون وصل هست همراه با اون پورتي كه بهتون وصل هست رو نمايش مي ده و در قسمت State هم نشون مي ده اين ارتباط برقرار هست يا نه.
چگونه كسي كه بهتون نامه الكترونيكي مي فرستد آي پي اش را بدست بياوريم؟
وقتي داريد ميل رو مي خونيد به قسمت Header در سمت راست بالا بريد، در ياهو كه اينطور هست.

 




تاریخ: جمعه 11 شهريور 1390برچسب:چگونه IP خود را بدست آوريم؟,
ارسال توسط محمد

ساختار سایت یاهو به گونه ای بنا شده است که در صورتی که شما 12 بار پسورد یک آیدی را غلط وارد کنید آن آیدی تا 24 ساعت قفل میشود و به هیچ عنوان به امکان لوگین به آن وجود نداد. در این ترفند قصد داریم تا با استفاده از خود سایت یاهو این محدودیت زمانی را از بین ببریم و آیدی خودمان را که قفل شده است را از حالت قفل خارج نماییم. دقت فرمایید که آیدی باید برای خودمان باشد چرا که نیاز به وارد کردن پسورد آیدی است.


برای این کار:
کافی است که به نشانی زیر در سایت یاهو مراجعه کنید:
http://login.yahoo.com/config/login?.redir=ORION

حالا یوزر و پسورد آیدی مربوطه را وارد نمایید و روی دکمه Sign In کلیک کنید.
راز و رمزهای بازی های موجود در ویندوز ID یاهو خود را از حالت قفل در آورید




تاریخ: جمعه 11 شهريور 1390برچسب:ID یاهو خود را از حالت قفل در آورید,
ارسال توسط محمد
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 55
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 55
بازدید ماه : 55
بازدید کل : 20296
تعداد مطالب : 95
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&volume=100&volumecolor=0xBE7FAB&equalizercolor=0xBE7FAB&theme=violet" />

iran mail group